Verkeersregelaars Avondvierdaagse

Printvriendelijke versiePDF-versie

In juni wordt door Wijkvereniging 'Rijkerswoerd' en Siza weer de jaarlijkse Avondvierdaagse Rijkerswoerd georganiseerd. Deze keer is de wandeltocht in de tweede week van juni, namelijk van dinsdag 12 t/m vrijdag 15 juni. Er zijn twee afstanden: 5 km en 10 km. De eerste drie dagen is voor beide afstanden de starttijd 18.30 uur vanuit het wijkcentrum. Vrijdag starten de 10 km lopers om 18.00 uur en de 5 km lopers om 18.45 uur. Er wordt dan het laatste gedeelte via de Mr. Oudsingel achter de muziek aan gelopen.

Om op drukkere kruisingen de wandelaars veilig te laten oversteken zijn verkeersregelaars nodig. Ook zijn vrijwilligers nodig om de muziek veilig en vlot naar het wijkcentrum te loodsen. De organisatie zoekt nog vrijwilligers die op een of meerdere dagen willen meewerken als verkeersregelaar. Zij zullen een korte instructie krijgen van de wijkagent. U kunt zich opgeven bij Theo van Hal, telefoon 026 388 32 94 of e-mail theo.vanhal@planet.nl of bij Hans Geerlings, telefoon 026 327 41 05 of e-mail avierd@hccnet.nl.

Hans Geerlings,

organisatie avondvierdaagse

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl