Tweedehands Kinderkledingbeurs 15 september

Printvriendelijke versiePDF-versie

De winter komt er aan! Met het wisselen van de seizoenen blijken de kinderen vaak weer uit hun kleren gegroeid te zijn. Daarom is er zaterdag 15 september van 13:00 - 15:00 uur weer een tweedehands kinderkledingbeurs in AC Rijkerswoerd, Mr. P.S. Gerbrandysingel 45. De toegang is gratis. Er is kinderkleding (ook merkkleding) te koop van maat 74 t/m 182 voor het herfst- en winterseizoen. Daarnaast zijn er ook verkleedkleren, (winter)sportkleding, kinderschoenen en -laarzen te koop en winterse accessoires zoals mutsen, dassen en handschoenen.

De organisatie zoekt andere ouders die hun overtollige (winter)kinderkleding willen verkopen. U kunt zich in persoon aanmelden op donderdag 6 of maandag 10 september 2018 tussen 19:30 - 20:00 uur in AC Rijkerswoerd. Aanmelden kost twee euro vijftig en daarnaast houdt de organisatie 10 procent van de verkoopprijs in voor zaalhuur en dergelijke. De spullen die u wilt verkopen dienen schoon, gewassen en onbeschadigd te zijn.

Een groep moeders uit de wijk Rijkerswoerd organiseert al jaren deze beurs, die één van de grotere kinderkledingbeurzen in Arnhem is. De vrijwilligers leggen alle kleding op maat en kledingsoort bij elkaar, waardoor bezoekers het grote aanbod goed kunnen overzien. De kinderkledingbeurs is een uitgelezen kans om voor weinig geld de garderobe van uw kinderen uit te breiden.

Meer informatie vindt u op http://tweedehandsbeurzen.wordpress.com.

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl