Speelgoedbeurs Rijkerswoerd voor duurzame Sint

Printvriendelijke versiePDF-versie

Duurzame hulpsinterklazen kunnen hun slag slaan op de jaarlijkse speelgoedbeurs, die a.s. zaterdag 9 november van 13.00-15.00 uur wordt gehouden in AC Rijkerswoerd aan de Mr P.S. Gerbrandysingel 45. Op de speelgoedbeurs koop je overtollig speelgoed van buurtbewoners, voor een fractie van de winkelprijs. Goed voor de planeet en goed voor je portemonnee!


Want het hergebruik van spullen zit in de lift. Nu de december kadootjesmaand eraan komt is het een goed idee om duurzaam in te kopen en overconsumptie tegen te gaan. Dit kan door overtollige spullen een tweede kans te geven, bijvoorbeeld op de speelgoedbeurs in Rijkerswoerd.

De organisatie van de speelgoedbeurs is in handen van een groep moeders uit Rijkerswoerd en omgeving. De entree is gratis en bij de kassa betaalt u 10% extra, zodat daar de zaalhuur van betaald kan worden. De parkeergelegenheid bij AC Rijkerswoerd is beperkt en daarom adviseert de organisatie om zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen. De auto parkeren kan ook bij Winkelcentrum Rijkerswoerd, op 5 minuten loopafstand.

Speelgoed verkopen? Aanmelden t/m 6 november via

Verdere informatie vindt u op:
Met vriendelijke groeten,
Margré Mollink
Datum: 
zaterdag, 9 november, 2019 - 13:00 tot 15:00

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl