Rijnstad bewonersafspraken maken

Printvriendelijke versiePDF-versie

Na een lange periode van sluiting van onze spreekuren in verband met het Corona virus kunnen wij als sociaal raadslieden vanaf 6 juli 2020 weer gaan beginnen met spreekuren op afspraak.  

Er zijn twee locaties Coronaproof gemaakt voor het hebben van afspraakspreekuren. 

De locaties waar bewoners een afspraak kunnen maken zijn in Arnhem-Noord, de Symfonie, Johan de Wittlaan 244, 6828 WS Arnhem en in Arnhem-Zuid, de Dovenetellaan 24A, 6841 EH Arnhem.

De afspraken op locatie kunnen gemaakt worden via onze afspraakpagina www.rijnstad.nl/afspraak.

 

Het is niet de bedoeling dat u naar de locatie komt om een afspraak te maken. We willen het zo veilig mogelijk houden voor bewoners en voor onszelf.

Daarbij is het van belang dat als u klachten hebt dat u niet naar de afspraak komt en deze afbelt. Ook is het van belang dat u alleen naar de afspraak komt, niet iemand meenemen. 

Indien u liever (nog) niet naar een locatie komt kunt u ook kiezen voor het maken van een kortdurende telefonische afspraak bij Sociaal Raadslieden. Dit kan via dezelfde webpagina.

 

Naast deze afspraakmogelijkheden blijft het dus mogelijk om een belafspraak in te plannen.

 

Ook het telefonisch spreekuur blijft voorlopig dagelijks bereikbaar tussen 9-11 en tussen 13-15 via 026 – 312 79 99. Ook zijn we bereikbaar voor schriftelijke vragen via Hulponline: https://rijnstad.nl/hulponline_form.html.

Zodra de situatie wijzigt en er wijzigingen zullen plaatsvinden op bovengenoemde afspraakmogelijkheden dan zullen we u uiteraard op de hoogte stellen.

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl