Politiek Café Zuid-Centraal

Printvriendelijke versiePDF-versie

Graag nodigen wij u uit voor ons eerste Politiek Café op dinsdag 4 september 2012 in Café De Betuwe, Rijksweg-West 45 te Elden-Arnhem. Vanaf 19:30 bent u welkom. Omstreeks 21:45 ronden wij het “officiële” deel af.  

In een ongedwongen sfeer willen wij u ontmoeten!  We hebben voor dit Politiek Café een speciale gast:   Maria Genova, over mensenhandel en prostitutie.

Maria is journalist en schrijver van o.a. 'Vrouwen te koop', vervolg op de bestseller 'Man is stoer, vrouw is hoer'.  Dat laatste boek gaat over het aangrijpende levensverhaal van Anna, een schokkend relaas over vrouwenhandel in Nederland, over angst onmacht en het falen van politie en justitie.

Mensenhandel is een werkelijk groot probleem. Ook in ons land. Tijdens een thema-avond voor de Arnhemse raad afgelopen maandag is, op verzoek van ons dit onderwerp uitvoerig belicht. Alle reden voor ons om – samen met u – nader in te gaan op deze urgente zaak. Maria Genova vertelt over praktijkverhalen. Zo sprak ze ook met jongeren op een Arnhemse middelbare school over loverboys …

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl