Parkeerplaats Lange Akkers in gebruik!

Printvriendelijke versiePDF-versie

 

Zaterdag 11 januari 2020 wordt de parkeerplaats aan de Lange Akkers in gebruik genomen.

Deze parkeerplaats moet er voor zorgen dat bezoekers van het Sportcentrum niet meer in de wijk hoeven te parkeren als de parkeerplaats van het Sportcentrum vol is.
Als extra ontlasting adviseren wij zoveel als mogelijk op de fiets naar het sportcentrum te komen en bij uitwedstrijden te verzamelen op plekken in de wijk, zoals het winkelcentrum.
Om de parkeerplaats te bereiken kan men op de Lange Akkers doorrijden tot de ingang van de parkeerplaats, het verbod om de Lange Akkers in te rijden geldt nu vanaf deze ingang. Let op: er rijden stadsbussen aan beide kanten.
Vanaf de parkeerplaats kunnen bezoekers via de achteringang over een pad het Sportcentrum bereiken.
ESA is blij met deze nieuwe mogelijkheid om te parkeren. Het parkeren in de wijk, wat tot veel frustratie en irritatie heeft geleid, behoort nu tot het verleden.
Wij bedanken het Bewonersplatform Rijkerswoerd, Team Leefomgeving (Gemeente Arnhem) en Sportbedrijf Arnhem voor hun medewerking om deze parkeerplaats te realiseren.
De parkeerplaats is alleen op zaterdag in gebruik en bij extra evenementen. Zie bijgaande foto’s om een indruk te krijgen.

     

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl