Overlast (hang) jongeren en bewoners

Printvriendelijke versiePDF-versie
Overlast hangjongeren!

Samen met de gemeente Arnhem, wijkagenten, jeugdagent, jongerenwerkers en de straathoekwerker, hebben wij recent een gesprek met bewoners en (hang) jongeren gehad.

De bewoners hadden overlast van de (hang)jongeren en waren dit meer dan zat. Dankzij of mede door dit brede overleg is de rust wedergekeerd. Dit is natuurlijk fijn voor de bewoners maar de jongeren zelf blijven met het probleem zitten dat ze geen plek hebben waar ze samen kunnen komen.

Wij hebben de afgelopen weken diverse instanties hierover gesproken. Zelfs tot in de Arnhemse politiek. Wij kunnen aangeven dat we vooruitgang boeken. Juist omdat wij ons laten zien en horen. Wij pleiten ervoor dat er ook aan de jongeren gedacht wordt in dit verhaal.

Hoe wij dit gaan bereiken en welke stappen wij gaan zetten is dat zowel de VVD, Rijnstad als de gemeente Arnhem heeft aangegeven te willen gaan praten met ons over oplossingen.

Heeft u vragen of ervaart u overlast? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij maken graag een afspraak met u. U kunt mailen naar: veiligindewijk@hotmail.com.

We houden u op de hoogte!
Namens Veilig in de Wijk, Steven de la Fosse.

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl