Open week KWA Arnhem

Printvriendelijke versiePDF-versie

Open week KWA (Kreatieve Werkgroep Arnhem), kom eens kijken. De KWA organiseert weer haar OPEN WEEK van maandag 15 t/m vrijdag 19 januari 2018. Iedereen die creatief bezig wil zijn, kan dan zonder afspraak binnenlopen.

De KWA is een vereniging met ruim 260 leden uit Arnhem en wijde omgeving. Zij ontplooien van september tot en met juni hun creatieve talenten onder deskundige en bezielende leiding van acht docentkunstenaars.

De KWA kent een breed aanbod: tekenen, schilderen met aquarel, acryl- of olieverf, tekenen en schilderen naar model, grafiek, keramiek, beeldhouwen en boetseren. Iedereen, van beginner tot vergevorderde vrijetijdskunstenaar, volgt zijn of haar eigen belangstelling en tempo. 

In tegenstelling tot reguliere cursussen kan meerdere keren per week aan een activiteit naar keuze worden deelgenomen. Ook is het mogelijk eerst proeflid te worden, voor een maand. 

Gelrepas-houders krijgen korting op het jaarlidmaatschap.

Volgend jaar zullen er ook weer korte cursussen georganiseerd worden, van vijf of acht lessen; deze zijn ook voor niet-leden toegankelijk. Het hele aanbod staat op de website www.vrijetijdkunstenaars.nl

De KWA bestaat al bijna 50 jaar en is eigenaar van een voormalig schoolgebouw aan de Kemperbergerweg 813 in Arnhem, met binnentuin en eigen parkeergelegenheid; naast het pannenkoekenrestaurant op de kruising Kemperbergerweg en Koningsweg.

Locatie

Volg ons op

Wijkagenda

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl