Ome Joop's Tour 2.0

Printvriendelijke versiePDF-versie

Tour 2.0
Dit jaar is alles even anders. Voor het eerst in de geschiedenis rijdt de Tour niet. Een moeilijk, maar noodzakelijk besluit. Een spontaan bezoekje aan familie, zwemmen, een bioscoopje pakken ... Niets is meer vanzelfsprekend in de zomervakantie. En juist naar die zomervakantie kijken wij en jullie altijd zo uit! Daarom hebben wij toch iets georganiseerd. In goed overleg met de gemeente en met de maatregelen rondom corona in acht genomen. Voor al 'onze kinderen in Arnhem'. Zet dus vast in jullie agenda: zondag 2 augustus, de Tour 2.0: alles is even anders!

Ben je 8 tot en met 12 jaar oud? En heb je zin in een alternatieve Ome Joop’s Tour op zondag 2 augustus? Meld je dan aan voor de Tour 2.0 en fiets met ons mee door het mooie Arnhem. Lekker vanuit huis starten en op zoek naar de 10 schatten van Ome Joop!

Vanaf 19 juli gaat de Tour 2.0: alles is even anders online van start. Via de sociale media kanalen van Ome Joop’s Tour geven we verschillende hints. Deze hints leiden naar 10 verschillende locaties binnen Arnhem waar een object, herkenbaar van Ome Joop’s Tour, verstopt is.

Op zondag 26 juli rijden we rond met de grote bus. Een promotieronde voor de Tour 2.0. Bij de bus kun je een kaart van Arnhem opvragen waar je de ontdekte hints opschrijft. Wil je meedoen, houd dan dus onze tourbus in de gaten! De Tourbus gemist? Dan ontvang je de kaart digitaal via het opgegeven e-mailadres.

Start Tour 2.0 op 2 augustus
Op zondag 2 augustus kunnen de kinderen op de fiets, met eventueel ouders/verzorgers op zoek gaan naar de locaties en objecten. Weet jij ze alle 10 te vinden? Maak bij deze objecten een selfie en stuur deze door naar 06 - 39 85 53 95, het telefoonnummer van Radio de Vette Ketting. Zij maken op 2 augustus de hele dag radio op RTV Arnhem om deze activiteit te ondersteunen en maken tussen 18.00 en 19.00 uur de winnaars bekend.

Let op: Er is geen centraal startpunt! Je start gewoon lekker vanuit huis, met wie en wanneer je wil.

Prijzen
1. Playstation
2. Fiets
3. Gratis deelname aan Ome Joop’s Tour 2021

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl