Nieuwjaarsduik Arnhem

Printvriendelijke versiePDF-versie

Naar verwachting duiken 300 helden de koude Rijkerswoerdse Plassen in. Op 1 januari 2018 vindt voor de 17e keer de Arnhemse Nieuwjaarsduik plaats. Dit jaar zullen op 140 locaties in Nederland meer dan 50.000 dappere helden te water gaan. Ook bij de Rijkerswoerdse Plassen staan naar verwachting 300 personen te trappelen om op nieuwjaarsdag het water in te gaan en het nieuwe jaar fris te starten.

Fris het nieuwe jaar in
De weersverwachting voor 1 januari 2018 ziet er goed uit. Het wordt circa 5°C, met een gevoelstemperatuur van 7°C en een watertemperatuur van 6°C.

Warme kom erwtensoep
10 lokale vrijwilligers staan op 1 januari klaar om de helden na de Duik te voorzien van een heerlijke kom snert en een warme muts. Unox, meer dan twintig jaar verbonden aan de Nieuwjaarsduik, stelt voor  alle locaties in het land de iconische oranje mutsen en warme erwtensoep beschikbaar.

Voedselbanketletter

De Voedselbanken in Nederland worden gesteund door Unox. Zo wordt voor elke deelnemer aan de Scheveningse duik één euro aan de voedselbanken gedoneerd. Daarnaast ontvangen de voedselbanken gedurende het hele jaar producten van Unox. Dit jaar is er extra aandacht voor dit goede doel. Unox en de voedselbanken roepen iedereen op om een #Voedselbanketletter te bakken – een hartige banketletter gevuld met een rookworst. De opbrengst van deze letters zal worden gedoneerd aan de voedselbanken.

Datum: 
maandag, 1 januari, 2018 - 12:00

Locatie

Volg ons op

Wijkagenda

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl