Met IVN op de fiets langs verborgen bomen

Printvriendelijke versiePDF-versie

Wat is Arnhem mooi met beken, parken en bomen. De stad heeft veel bomen, waaronder ook bijzondere soorten en markante exemplaren. Ken je "drie zusters" tegenover kasteel Zypendaal, de 250 jaar oude plataan bij het witte kerkje in Elden of de enorm grote ceder uit 1875 in de wijk Molenbeke. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de vele speciale bomen die Arnhem rijk is. Bovendien staat een deel van die bomen verstopt in een particuliere tuin of tussen andere bomen.

De boomspecialisten van IVN-Arnhem laten je graag kennismaken met de bomen en hun geschiedenis,  groeiwijze en bijzondere verhalen. Deze fietstocht start op zondag 25 juni om 14 uur. In verband met de veiligheid in het verkeer, moeten we de groep helaas beperken tot 20 personen. Daarom is reserveren voor de tocht verplicht. Na reservering krijg je bericht over de startlocatie. Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 23 juni via e-mailadres: secretariaativnarnhem@gmail.com

De tocht is gratis. Let er wel op dat de fiets op slot kan.

Over deze en andere IVN-activiteiten kan je lezen op ivn.nl/afdeling/arnhem.

Locatie

Volg ons op

Wijkagenda

30-11-2018, 21-12-2018 Bingo in Rijkerswoerd

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
E-mail: wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres:
E-mail:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl