Meedenken over een skatebaan in Rijkerswoerd!

Printvriendelijke versiePDF-versie

Hallo bewoners van #Rijkerswoerd

Misschien heeft u al gehoord over een groep jeugd die zich bezighoudt met een skatebaan voor de wijk Rijkerswoerd. Dit is natuurlijk heel tof, want jeugd moet de mogelijkheid krijgen om buiten te sporten in de eigen wijk.

Wie zijn wij? Wij zijn een groep enthousiaste tieners en jongeren die in de wijk te vinden zijn. Hier wonen, ontmoeten, spelen en sporten wij. Wij hebben goede ideeën en hopen op onze manier de wijk een stuk leuker te maken. Deze ideeën gaan niet alleen over wat wij willen, maar ook hoe wij ervoor kunnen zorgen dat de skatebaan schoon en gezellig blijft en echt een plek is om te sporten. Wij worden geholpen door een #jongerenwerker, het #sportbedrijf en iemand van de #gemeenteArnhen die ons helpen met de ideeën die wij hebben. Samen denken wij ook na over wat wel en niet kan. Samen zoeken wij naar manieren om onze droom werkelijkheid te maken.

Wij hopen echt dat er een skatebaan kan komen. Wij skaten nu nog veel op fietspaden en wegen en dat is niet heel veilig. Uitwijken naar De Laar-West is voor de meesten echt te ver. Nu hebben wij uw hulp nodig. Deze wijk is van ons samen en willen wij dan ook samen met u nadenken over een skatebaan in de wijk. Misschien heeft u goede ideeën waar wij nog niet aan gedacht hebben of vraagt u zich af wat onze ideeën zijn.

Wilt u samen met ons nadenken over hoe wij de wijk leuker kunnen maken?

Dit kunt u laten weten via: #TimoMiddendorp van #Rijnstad t.vmiddendorp@rijnstad.nl of 06 5264 6905

Bij voorbaat dank!

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl