Lentefeest

Printvriendelijke versiePDF-versie

Stadsboerderij De Korenmaat Rookvrij

Op woensdag 17 april om 15.00 uur opent wethouder Roeland van der Zee Stadsboerderij De Korenmaat als een rookvrije locatie, tijdens het Lentefeest. Natuurcentrum Arnhem vindt het belangrijk dat alle kinderen op een gezonde manier opgroeien. Door van de Stadsboerderijen rookvrije locaties te maken wil Natuurcentrum Arnhem kinderen beschermen tegen de schadelijke effecten van tabak.

 

Tijdens het Lentefeest zal Wethouder Roeland van der Zee samen met de directeur van Natuurcentrum Arnhem Monique Verstraten zijn ‘hand’-tekening zetten voor een Rookvrije locatie.

Dit in het kader van het Nationaal Preventieakkoord, dat als doel heeft dat alle Kinderboerderijen in Nederland in 2020 rookvrij zijn. 88% van de Nederlanders ondersteunt deze maatregel, blijkt uit onderzoek.

 

Dansende koeien op het lentefeest

Nog meer feestelijks tijdens het Lentefeest: de koeien van De Korenmaat mogen voor het eerst naar buiten! Dus kom, net als de koeien, genieten van dit spektakel!

 

Activiteiten voor kinderen

Voor kinderen is er op het Lentefeest van alles te doen. Je kunt de pas geboren dieren bewonderen, een eitje rapen en laten bakken, een zaadbommetje maken of een speurtocht doen. Ook mag je op de stoel van de boer in de trekker zitten en je kunt mee doen met de spannende eierrace. Uiteraard ontbreken het maken van een mooie lente-knutsel en een lekker glaasje limonade niet.

De toegang is gratis en deelname aan alle activiteiten kost 4 euro per kind. Het feest duurt van 13.30 tot 16.30 uur. De kaartverkoop sluit om 16.00 uur.

 

Kom je ook de lente vieren?!

 

Waar?

Stadsboerderij De Korenmaat

Marius van Beeklaan 5

Arnhem

 

Alle info is ook te vinden op: https://www.natuurcentrumarnhem.nl/activiteiten/lentefeest-stadsboerderij-de-korenmaat/

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl