KUNSTROUTE FOCUS á LOCUS

Printvriendelijke versiePDF-versie

 

Op 18 en 19 april wordt de Focus á Locus Kunstroute gehouden in de wijken Rijkerswoerd, Vredenburg, Holthuizen en Kronenburg.

Het verheugt ons dat de wijkvereniging Vredenburg en het Wijkplatform Rijkerswoerd Focus á Locus financieel hebben willen ondersteunen: dankzij hun bijdragen gaat het ons lukken de kunstroute weer te organiseren.


Er hebben zich dit jaar verrassend veel nieuwe kunstenaars aangemeld die prachtig werk maken, en daarmee zijn we erg blij. Zo slagen we erin weer een heel gevarieerde route te bieden met onder meer schilderijen, foto’s, beelden, keramiek en sieraden. Muziek is er ook: jazz, klassiek en vrolijke liedjes met gitaarbegeleiding. Er is ook weer in ieder geval één workshop voor kinderen en er is een fietstocht door Rijkerswoerd.

Het is, zoals u wellicht zo langzamerhand wel weet, een wijkgebeuren: door bewoners voor bewoners. Velen zullen thuis presenteren of exposeren, anderen zult u op meer ‘algemene plekken vinden. De gekleurde vlaggen van Focus á Locus geven de locaties aan.

Het is echt bijzonder dat er in onze wijken zo veel mensen zijn die professioneel of als (vaak uit de hand gelopen) hobby zo creatief zijn! Voor iedereen is er wel iets te vinden wat aanspreekt!


De folder met alle informatie over wie u waar zult kunnen vinden zal een dezer dagen huis-aan-huis in uw brievenbus vallen.

En natuurlijk is Focus á Locus ook te vinden op Facebook, Instagram en op de website

www.focusalocus.nl

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl