Kunstbedrijf presenteert nieuw aanbod

Printvriendelijke versiePDF-versie

Het nieuwe cursusaanbod lente/winter 2013 van Kunstbedrijf Arnhem staat online. Vanaf januari 2013 starten er weer uiteenlopende cursussen voor alle niveaus en leeftijden. Met haar telkens vernieuwende en verruimde cursusaanbod zet Kunstbedrijf Arnhem zich in voor een wereld vol klank, vorm, kleur en beweging die voor alle inwoners van Arnhem toegankelijk is. Voor de mensen die er nog niet uit zijn welke cursus bij hen past, is er de open lesweek van 14 tot en met 19 januari 2013.

Van peuter tot 55 plusser en van mensen met een zorgachtergrond tot het talent dat zich klaarstoomt voor de toekomst; Kunstbedrijf Arnhem biedt voor ieder wat wils binnen de disciplines dans, theater, muziek, musical en muziektheater, beeldend en design, fotografie en nieuwe media en schrijven. In het centrum van Arnhem (Weverstraat 16), in de Menno van Coehoornkazerne (Klarendal) en in verschillende wijken in Arnhem. Naast het nieuwe aanbod is het mogelijk om in te stromen bij verschillende lopende jaarcursussen.

Tijdens de open lesweek zijn de deuren tijdens de lessen en cursussen geopend voor publiek. Bezoekers hebben de mogelijkheid om mee te kijken en in gesprek te gaan met cursisten en docenten.

Kunstbedrijf Arnhem biedt de volle breedte aan in kunsteducatie en cultuurparticipatie aan alle inwoners van Arnhem, in alle hoeken en gaten van de stad. Kunstbedrijf Arnhem wil iedereen de kans geven om deel te nemen aan kunst. Van jong tot oud en van beginner tot talent. Daarbij werkt zij zoveel mogelijk samen met andere culturele partners in de stad. Meer informatie over de nieuwe cursussen en de open lesweek? Kijk op www.kunstbedrijfarnhem.nl of neem contact op met de cursusadministratie via 026-3537752.

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl