Kom in beweging

Printvriendelijke versiePDF-versie

Sportkaart blijkt een succes!

Kom in Beweging (ook in Rijkerswoerd) wanneer het je uitkomt met de Sportkaart van Bewegen in Arnhem.

Kom in Beweging wanneer het je uitkomt met de Sportkaart van Bewegen in Arnhem voor maar € 21,95 (met de Gelrepas 50% korting). De beweegmomenten worden binnenkort uitgebreid, ook met teamsporten, informatie volgt.

 

Flexibel en vrijblijvend sporten en bewegen met de Sportkaart. Voor slechts € 21,95 per maand maak je onbeperkt gebruik van het sport- en bewegingsaanbod. (met Gelre pas krijgt men de helft korting) Met de sportkaart zit je niet vast aan één bepaalde sport maar is er keuzevrijheid. Je kan kiezen uit een ruim aanbod. We bieden een gevarieerd en uitgebreid scala aan keuzes met: recreatief volleybal en korfbal, mixedfit, fitness/kracht & conditietrainingen, walking bootkamp 50+, circuittrainingen, sportief wandelen en hardlopentrainingen, zwemmen, squash, Danscardio o.a. Zumba, yoga, yoga piyo, pilates, 50 fit, kombi fit, sport en spel, en pilates, kickboksen, Crossminton enz.
Genoeg beweegmomenten om lekker fit te blijven! Kies je favoriet, combineer verschillende sporten of wissel ze af wanneer jij dit wil. Ook verenigingssporten worden toegankelijk zonder lid te zijn van een vereniging. De meeste sport- en beweegprogramma’s vinden plaats op Sport en Wijk centrum Rijkerswoerd. Maar er zijn ook activiteiten bij Sport & Health Rijnkade, Zwembad de Koppel, diverse gymzalen in Arnhem-Noord en Zuid (zie sportagenda), EKCA ( Elderveld), Sporthal de Laar ( GOVA).


Er zijn op dit moment 260 enthousiaste sporters die gebruik maken van de Sportpas , onze mooie beweegmomenten. Bekijk in de agenda wanneer welke activiteiten worden aangeboden. Schrijf je nu in en kom in beweging met de Sportkaart van bewegen in Arnhem, kijk voor meer informatie op onze site www.bewegeninarnhem.nl of neem contact op met Dick van Kleef (06 53 42 06 06).

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl