Kerstavond op de stadsboerderij

Printvriendelijke versiePDF-versie

‘Op weg naar de stal’
Oecumenische Geloofsgemeenschap De Regenboog en de Koepelkerk organiseren samen met Stadsboerderij de Korenmaat weer een optocht naar de stal op kerstavond, 24 december. Om 18.30 uur vertrekken we vanaf de Mr. J.M. de Kempenaersingel (bij de sportzaal bij het winkelcentrum).

De herders zullen ons de weg wijzen naar de stal. Met onze zelf meegebrachte lampionnen gaan we achter het draaiorgel aan, op zoek naar de ster. Bij de stal zullen we Maria, Jozef en het kindje Jezus vinden en samen met hen zingen, danken en luisteren naar het kerstverhaal.

Er is chocolademelk en beschuit met muisjes om de geboorte te vieren! Rond 20.00 uur is het afgelopen. Ben jij er ook bij?

De Regenboog en de Koepelkerk wensen ieder een fijn kerstfeest. Voor meer informatie over de Tocht naar de stal op kerstavond of over kerstvieringen op eerste kerstdag, ga naar www.regenboogrijkerswoerd.nl en www.koepelkerkarnhem.nl.

Locatie

Datum: 
zondag, 24 december, 2017 - 18:30

Volg ons op

Wijkagenda

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl