Initiatievenmarkt 5 september

Printvriendelijke versiePDF-versie

Wegens succes herhaald…
Uitnodiging initiatievenmarkt wijken RKV, Elden de Laar en Schuytgraaf/Elderveld
Vorig jaar heeft de eerste initiatievenmarkt plaatsgevonden. Er ontstonden mooie ontmoetingen en er zijn nieuwe verbindingen gelegd tussen aanbieders, coaches en inwoners. Naar aanleiding van dit succes herhalen we de markt en wel op woensdagmiddag 5 september 2018.


Ons doel is weer het leggen van contacten tussen aanbieders en vragers binnen het voorliggende (gesubsidieerde) sociale domein.
U of uw organisatie zet zich in voor het welzijn van inwoners van Arnhem. Hier zijn wij erg blij mee en daarom nodigen wij u uit voor de initiatievenmarkt op
woensdagmiddag 5 september 2018 van 14.00 uur tot 16.00 uur.
De markt is bedoeld voor inwoners, wijkcoaches, voorliggende voorzieningen (gesubsidieerde voorzieningen) en vrijwilligersorganisaties die zich inzetten voor inwoners in de wijken Rijkerswoerd, Kronenburg, Vredenburg, Elden, De Laar, Schuytgraaf en Elderveld.
Het idee van de initiatievenmarkt is om ruimte te geven aan iedereen die aanwezig is, om zichzelf te laten zien, samen te verbinden en elkaar te versterken.
De markt wordt georganiseerd door een aantal Wijkteams in Arnhem en wordt ondersteund door de teams Leefomgeving en Rijnstad. Als locatie hebben we dit jaar het Croydonplein (achterkant winkelcentrum Kronenburg) gekozen. Bij slecht weer kunnen we terecht in jongerencentrum ‘de Madser’.
We bieden een open plein, waar je je eigen aanbod bekend kunt maken. We willen dit doen vanuit de gedachte dat je tijdens de markt ook rond kunt lopen om andere aanbieders/initiatieven op te zoeken. Ons ‘ludieke’ idee is om dit vanuit een kruiwagen te doen;
je laten kruien en je hebt een kruiwagen nodig om ergens binnen te komen..
Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen presentatie. Wij zorgen wel voor plekken waar je kunt “pitchen”, zodat je jezelf in het zonnetje kunt zetten.
Om het aantrekkelijk te maken voor inwoners om te komen, nodigen we aansprekende activiteiten uit. Hierbij kun je denken aan kinderactiviteiten van Rijnstad en een muzikale omlijsting door muziekkoren. Voor de inwendige mens staat er een mobiele foodtruck met verhalenverteller - beter bekend als ‘Broek in de pan’ - voor deze gelegenheid ‘Plein in de pan’.
Laat vooral weten als je een aansprekend idee hebt, dan nemen wij het mee in de publiciteit.
Datum: 5 september 2018
Tijd: 14.00 uur tot 16.00 uur
Locatie: Croydonplein (achterkant winkelcentrum Kronenburg) in Arnhem
Wij vragen jullie om je zo spoedig mogelijk aan te melden via onderstaand mailadres:
Lisette.initiatievenmarkt@gmail.com
We hopen op een inspirerende markt!
Namens wijkcoaches van de werkgroep initiatievenmarkt

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl