Haal de wereld in Huis

Printvriendelijke versiePDF-versie

Jarana uit Thailand zoekt een gastgezin in Gelderland.

Op 25 augustus 2018 is het voor verschillende buitenlandse studenten zover:

Ze komen naar Nederland voor een uitwisseling via het High School Holland programma van Travel Active. De 15-jarige Jarana komt naar Nederland met uitwisselingsorganisatie Travel Active en hij is ingedeeld in Gelderland. We zijn daarom op zoek naar een gastgezin in Gelderland dat het leuk vindt om hem een warm thuis te bieden.

Jarana stelt zich voor

Mijn naam is Jarana, maar ik word ook Make genoemd. Ik woon in Bangkok met mijn vader, moeder en broer van 17. Mijn broer doet nu ook een Highschool jaar en woont bij een gastgezin in Vancouver, Canada. Op school in Bangkok vind ik Sport het leukste vak. Ik voetbal namelijk heel graag, in mijn elftal sta ik links in de aanval. Carlo Ancelotti is mijn favoriete coach. Daarnaast vind ik op school het vak muziek en natuurkunde interessant. In Nederland wil ik graag poffertjes en oliebollen eten. En natuurlijk ben ik benieuwd naar stroopwafels en drop! Ik ben al een keer in Nederland geweest. Iedereen fietst overal naartoe! Ik wil ook heel graag fietsen als ik in Nederland ben.

Ik kijk er naar uit om naar Nederland te komen en jullie land echt te leren kennen.

 

Bent u geschikt als gastgezin?

Veel gastgezinnen die deelnemen aan het programma zijn nieuwsgierig naar de leefgewoonten van iemand uit een ander land of vinden het leuk om ook hun eigen kinderen een stukje buitenlandse cultuur mee te geven. U draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor uw gezin, maar ook voor de internationale student die zijn/haar eigen horizon enorm verbreedt. Tijdens het verblijf in Nederland staan de studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een Regio-coördinator van Travel Active.

 

Het gastgezin voor Jarana dient uit een huishouden van minimaal 2 personen te bestaan. Bij een culturele uitwisseling gaat het vooral om de betrouwbaarheid, gezelligheid en het enthousiasme binnenshuis. Travel Active vindt het belangrijk dat u als gezin open staat voor een andere cultuur en een culturele ervaring.

 

Meer informatie?

Wilt u Jarana, of een andere internationale student, een thuis bieden? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het High School Holland team van Travel Active. Telefoonnummer: 020 – 7372062 of e-mail:

highschoolholland@travelactive.org.

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl