FC PEUTER PROFS in Arnhem

Printvriendelijke versiePDF-versie

Persbericht

FC PEUTER PROFS: NU OOK IN DE REGIO ARNHEM!

‘Je kan niet vroeg genoeg beginnen met voetballen’

 

FC Social Work biedt al enige tijd onder de noemer FC Peuter Profs in Nijmegen-West voetbalactiviteiten en voetbaltrainingen aan voor kinderen tussen 2 en 7 jaar. Vanaf dit schooljaar zal FC Peuter Profs ook in de Regio Arnhem van start gaan.

Oud-profvoetballer Lorenzo Davids, Saïd Achouitar en Remco Dekker van FC Social Work zagen dat er genoeg voetbaltrainingen zijn voor jongeren ouder dan 7 jaar. Zij kunnen terecht bij vele voetbalverenigingen. Dit in tegenstelling tot de kinderen onder de 7 jaar. 

De kinderen gaan in twee leeftijdsgroepen (2-3 en 4-7 jaar) op hun eigen niveau aan de slag met de basale voetbalskills. Zij zullen door de ervaren trainers geholpen worden met de eerste stapjes op het voetbalveld. De organisatie achter FC Peuter Profs is al vele jaren actief binnen het zaalvoetbalonderwijs onder de noemer Futsal Chabbab. Nu gaat FC Peuter Profs ook van start in Overbetuwe. Daarbij wordt er ook op de inwoners van Arnhem gericht.

FC Peuter Profs organiseert een gratis te bezoeken open dag op zaterdag 12 september in Sportzaal ‘De Oldenburg’ in Driel. De peuters van 2 en 3 jaar zijn om 12.00 uur welkom en de activiteit voor de kinderen van 4 tot en met 7 jaar beginnen om 13.00 uur.

De wekelijkse activiteiten beginnen op zaterdag 19 september en zullen ook in de Sportzaal ‘De Oldenburg’ in Driel worden gehouden. Later instromen is altijd mogelijk.

Lorenzo Davids: “Het is goed dat kinderen al op deze hele jonge leeftijd in een veilige omgeving gaan bewegen. Het bewegen zal de ontwikkeling van de motorische vaardigheden stimuleren. Wij hopen dat de kinderen van FC Peuter Profs door zullen stromen in de jeugdopleidingen van reguliere sportverenigingen en nog vele decennia zullen genieten van sport.”

Saïd Achouitar beaamt deze wens en zal met Lorenzo Davids en Remco Dekker hier met vereende krachten aan gaan werken.

Meer informatie is te vinden via www.fcpeuterprofs.nl.

Meer informatie: info@fcpeuterprofs.nl

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl