Elektrisch onkruid bestrijden

Printvriendelijke versiePDF-versie

Dolmans Landscaping verhoogd de spanning 

Vrijdag hebben een aantal medewerkers van Dolmans Landscaping kennis gemaakt met de innovatieve elektrische onkruidbestrijder, de Rootwave Pro. Deze methode is de laatste 3 jaar succesvol beproeft in Engeland en is recentelijk geïntroduceerd in Nederland. Dolmans Landscaping en het personeel is klaar om de uitdaging met de invasieve exoten aan te gaan.

Doordat vandaag meerdere werknemers zijn opgeleid voor de bestrijding met behulp van deze elektrische onkruidbestrijding, heeft Dolmans Landscaping Oost de kennis en kunde volledig op niveau.
Door gebruik te maken van deze selectieve bestrijding van onkruiden tot in de wortel (door het koken van de wortel), wordt de beplanting volledig vernietigd. Er wordt alleen warmte gegenereerd in de plantcellen, waardoor er geen energie verloren gaat naar de omgeving en is er geen risico op nevenschade.
Met deze methode gaan de werknemers van Dolmans Landscaping o.a. de Japanse duizendknoop, de Reuzenberenklauw en de Reuzenbalsemien te lijf.

Kortom, Dolmans Landscaping pakt het landelijke probleem met behulp van deze innovatieve methode bij de wortel aan!

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl