Budget cursus 'Uitkomen met inkomen'

Printvriendelijke versiePDF-versie

Wilt u meer grip krijgen op uw inkomsten en uitgaven? Weet u niet hoe u het overzicht op uw financiën kunt bewaren? Dan is de cursus 'Uitkomen met inkomen' misschien wel iets voor u. Deze praktische cursus bestaat onder andere uit het leren maken van een maand- en jaaroverzicht, het (leren) bijhouden van een kasboekje en een systeem van betalingen. Ook krijgt u inzicht in uw eigen gedrag. De cursus wordt gegeven door een medewerker Schuldhulpverlening van Rijnstad in samenwerking met de vrijwillige budgetcoaches van Rijnstad.

Cursusdata en locaties

De budgetcursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur en wordt in het najaar van 2018 aangeboden op de volgende dagen:

Woensdagochtend 29 aug. en 5, 12 en 19 sept. 2018 09:30 - 11:30 uur Wijkcentrum de Hobbit

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor alle inwoners van Arnhem die weer grip willen krijgen of houden op hun inkomsten en uitgaven. Deze cursus is nadrukkelijk ook bedoeld voor mensen die (nog) geen financiële problemen hebben, maar juist willen voorkomen dat ze die krijgen.

Kosten

Deze cursus is gratis.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij Marijke de Jong, tel. 06-15839266 of per e-mail aan m.dejong@rijnstad.nl o.v.v. naam cursus, startdatum en locatie, naam cursist, adres, telefoonnummer en emailadres.

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl