Bingo in Rijkerswoerd

Printvriendelijke versiePDF-versie

In September start weer een maandelijkse bingoavond in de wijk. Wijkbewoonster Bettina organiseert al jaren een bingo in Vredenburg en wil dit ook graag in Rijkerswoerd weer gaan doen. Dat had ze aangegeven in de enquête, die eerder dit jaar in de wijk is gehouden. Hierdoor is er contact met de voorzitter van de wijkvereniging geweest en de wijkvereniging gaat dit verder ondersteunen zodat er weer een leuke activiteit in de wijk bij komt.

Iedere laatste vrijdag van de maand (in december de derde vrijdag i.v.m. de kerstvakantie) zal er een bingo gehouden worden op sport- en wijkcentrum de Pas in de ronde zaal.

De data voor dit jaar: vrijdag 28 september, 26 oktober, 30 november en 21 december (KERST bingo i.s.m. ESA).

Info Bingo

De  bingo start om 20.00 uur en u kunt vanaf 19.30 uur de kaartjes al kopen. De avond eindigt ongeveer om 23.00 uur. Er worden in totaal 6 normale bingo-rondes gehouden, waarbij per ronde 3 prijzen te winnen zijn. Na 3 rondes is er een korte pauze, waarbij u wat te drinken kunt halen bij de bar. Na de pauze is er een zogenaamde duurdere ronde. Deze gaat hetzelfde als een normale ronde, maar de te winnen prijzen zijn qua waarde dus hoger. Wederom is er na deze 3 rondes nog een korte pauze. Als laatste op de avond is er de hoofdprijsronde met jackpot. De jackpot start met een waarde van € 25  aan VVV bonnen en als de jackpot er niet uit gaat, blijft deze iedere maand oplopen met € 25 tot een bedrag van maximaal € 200. Dan blijft dit staan totdat de jackpot uiteindelijk valt. Voordat de laatste ronde gedraaid wordt, zullen wij nog van de ingeleverde bingokaartjes met naam 2 eruit trekken, die dan een leuk extra prijsje zullen ontvangen. Wanneer u dus op ieder bingokaartje die avond uw naam zet, dan maakt u dus extra kans op een leuke prijs.

Voor de normale bingo-rondes betaald u per kaartje € 0,50 en voor 3 kaartjes € 1,25. Voor de duurdere ronde betaald u € 1,00 per kaartje en voor 3 kaartjes € 2,50. De hoofdprijsronde met jackpot is € 1,50 per kaartje. De kaartjes worden telkens per 3 rondes verkocht en voor de laatste rondes dus per 2. U bepaald zelf met hoeveel bingokaartjes u die avond wil gaan meespelen. Maar uiteraard kunt u die avond altijd aan ons een vraag stellen over alles en zullen wij ook op de avonden uitleg geven, mocht het nodig zijn.

Voor vragen kunt u terecht bij Bettina, telefoon 06 31 68 56 68.

We hopen dat het een succes wordt en er veel wijkbewoners komen. Heeft u zelf een leuk idee voor een activiteit in de wijk, neem dan contact op met de wijkvereniging, voorzitter Dick van Kleef, telefoon 026 327 05 23.

Datum: 
vrijdag, 30 november, 2018 - 19:30
vrijdag, 21 december, 2018 - 19:30

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl