Ben jij al fit?

Printvriendelijke versiePDF-versie

Ben jij al fit? Een middag om te sporten en te bewegen.

Sporten en bewegen is belangrijk voor iedereen … juist ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Op zaterdag 13 oktober wordt daarom een sport en beweegmiddag georganiseerd.

Veel mensen met een beperking hebben last van overgewicht. Om dit tegen te gaan is goed  eten en  bewegen of sporten belangrijk. 13 oktober is dé mogelijkheid om kennis te maken met verschillende sporten en om te horen hoe je kunt gaan sporten bij een vereniging.

Je kunt gratis kennis maken met schermen, voetbal, boksen/weerbaarheid, fitness en korfbal. Er is een voedingsdeskundig aanwezig om meer te vertellen over gezonde voeding, er kan meegedaan worden aan een fit-test en er kan gesport worden op de WII.

MEE Gelderse Poort, Zorgbelang Gelderland, Onderling Sterk Arnhem e.o. en Uniek Sporten organiseren deze middag omdat ze het belangrijk vinden dat meer mensen met een beperking gaan sporten en bewegen.

 

Zaterdag 13 oktober 2012 van 13.00 tot 17.00 uur

Sporthal Valkenhuizen, Beukenlaan 15 in Arnhem

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl