Avondvierdaagse Rijkerswoerd

Printvriendelijke versiePDF-versie

Van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni organiseert de wijkvereniging Rijkerswoerd weer de jaarlijkse avondvierdaagse. Dit jaar voor de 19e keer.

De te wandelen afstand bedraagt iedere avond ongeveer 5,5 kilometer. De start- en finish- locatie is evenals vorig jaar op het sport- en wijkcentrum aan de Pas 44. Het startbureau is geopend vanaf 18.00 uur en de starttijd is iedere avond vanaf 18.15 uur. Het startbureau sluit om 20.30 uur. Op vrijdagavond start om 19.30 uur vanaf de Hooijmaat de feestelijke intocht met muziek van de showband Mystique voorop.

E.H.B.O is op het start- en finishterrein en op de route aanwezig.

De inschrijfkosten bedragen voor individuele lopers € 3,50 met medaille. Zonder medaille bedraagt het inschrijfgeld € 2,50. Wandelaars die in groepsverband lopen (scholen, verenigingen of instellingen) betalen € 3,00 inclusief medaille.

Vanaf maandag 22 mei zijn de startkaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij Stoter bloemsierkunst en Bij van Kleef Slijterij in het winkelcentrum van Rijkerswoerd. Op de eerste wandeldag kunt u de startkaarten vanaf 18.00 uur bij het startbureau op het sport- en wijkcentrum kopen.

Verdere inlichtingen zijn verkrijgbaar bij Peter Plant, e-mailadres: peterplant@hetnet.nl of via tel. nr. 026-3817537.

Locatie

Volg ons op

Wijkagenda

30-11-2018, 21-12-2018 Bingo in Rijkerswoerd

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
E-mail: wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres:
E-mail:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl