Avond4daagse Rijkerswoerd

Printvriendelijke versiePDF-versie

Van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 juni a.s. zal de 21e avondvierdaagse in Rijkerswoerd worden gelopen. Dit jaar met geheel vernieuwde routes. De afstand is ook dit jaar weer ongeveer 5 kilometer per avond. De routes zijn bijna geheel rolstoelvriendelijk. Alleen op dag 1 en dag 4 is een klein stukje van de route ongeschikt voor rolstoelers; daarom is er voor deze beide dagen voor rolstoelgebruikers een kleine omleidingsroute beschikbaar. Vraag ernaar bij het startbureau.

Start en finish

De dagelijkse start- en finishlocatie is op het sport- en wijkcentrum aan de Pas 44. De starttijd is iedere avond tussen 18.15 en 18.45 uur. Uiterste tijdstip van afmelden is 20.30 uur. E.H.B.O. is op de start- en finishlocatie en op de routes aanwezig. Drukke kruispunten worden door verkeersregelaars beveiligd.

Intocht

In tegenstelling tot eerdere berichten zal de intocht op vrijdagavond, met muziek van muziekvereniging ‘Concordia’ uit Driel voorop, om 19.15 uur starten vanaf de Playground achter het winkelcentrum bij het scholencomplex.

Routes

De routes zijn gemarkeerd door middel van rood-witte linten aan lantaarnpalen, bomen, verkeersborden enz. Teven staan de plattegronden van de routes op de Facebookpagina Rijkerswoerd Arnhem en op de website www.rijkerswoerd.info Deze plattegronden kunt u desgewenst downloaden en/of uitprinten voor onderweg.

 Kosten

De inschrijfkosten bedragen voor individuele lopers met medaille € 3,50. Zonder medaille betalen zij € 2,50. Leden van de Wijkvereniging krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart € 1,00 korting. Wandelaars die in groepsverband lopen (scholen, verenigingen of instellingen) betalen € 3,00 inclusief medaille en € 2,50 zonder medaille.

Startkaarten

Startkaarten voor individuele wandelaars zijn in de voorverkoop verkrijgbaar vanaf zaterdag 1 juni bij Slijterij ‘Bij van Kleef’ in het winkelcentrum Rijkerswoerd. Op dinsdag 11 juni zijn startkaarten vanaf 18.00 uur te koop bij het startbureau. Groepen kunnen zich vooraf aanmelden bij Peter Plant.

Bij slecht weer

Bij (verwachting van) extreem slechte weersomstandigheden zal de organisatie via www.rijkerswoerd.info laten weten of de wandeling voor de avond doorgaat of dat we hem moeten afgelasten.

Hulp gevraagd

Om deze avondvierdaagse weer succesvol te laten verlopen zijn wij nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die op één of meerdere avonden ons willen helpen, als verkeersregelaar, controleur of in een andere functie op de routes.

 

Verdere informatie en aanmelding van groepen of vrijwilligers bij: Peter Plant, peterplant@hetnet.nl of via tel. nr. 06 83 21 77 20.

Locatie

Volg ons op

Wijkagenda

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl