AutoMaatje reserveren bij SWOA

Printvriendelijke versiePDF-versie

Arnhemse inwoners kunnen vanaf 13 juli weer gebruikmaken van AutoMaatje: een dienst waar een vrijwilliger je ergens naartoe brengt.

 AutoMaatje is bedoeld voor mensen die niet over eigen vervoer beschikken en/of door bijvoorbeeld een minder mobiele fysieke toestand niet met het openbaar vervoer kunnen reizen. De organisatie zegt in het begin alleen de hoogstnoodzakelijke ritten aan te nemen, zoals naar de huisarts, het ziekenhuis en dergelijke.

Mondkapje

Om de veiligheid van passagiers en de chauffeurs te waarborgen is het reizen met een mondkapje door zowel de chauffeur als passagier verplicht. Hiernaast zijn er meerdere maatregelen waar rekening mee gehouden moet worden. Bestaande en nieuwe klanten ontvangen daar meer informatie over.

Reserveren

Ritten kunnen vanaf 13 juli zoals gebruikelijk uiterlijk twee dagen van tevoren worden doorgegeven. Dit kan door bijvoorbeeld een mail te sturen naar automaatje@swoa.nl of door maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur te bellen naar 026-3846690.

 

Aanmelden is gratis.

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl