Aanmelden kindertuintjes

Printvriendelijke versiePDF-versie

Stadsboerderij de Korenmaat geopend.

Het moestuinseizoen begint al bijna weer! Wil jij ook zo graag een eigen groentetuintje? Het kan op Stadsboerderij de Korenmaat in Rijkerswoerd. Niet alleen héél erg leuk, maar ook super leerzaam! Je leert zaaien, planten, je eigen moestuin onderhouden, proeven, koken en natuurlijk neem je de oogst mee naar huis! Wees er als de kippen bij, want vol=vol

Als je 9, 10, of 11 jaar bent kun je je aanmelden voor een tuintje. Op dinsdag 14 april starten we met onze eerste les van 15.30 – 16.45 uur. We tuinieren wekelijks tot in september en sluiten af met een geweldig oogstfeest. Je tuiniert zelfstandig in je eigen tuin, wij zorgen voor zaden, planten en gereedschap. De oogst neem je natuurlijk mee naar huis! De lekkerste verse groenten en de mooiste bloemen om boeketten van te maken. Soms koken we ook op de tuin, we oogsten en koken samen, supergezellig!

De tuin is alleen tijdens de tuinlessen toegankelijk op dinsdagmiddag! Tijdens vakanties is de tuin geopend, dus ook in de zomer! Als je goed voor je tuin wilt zorgen moet je in de zomervakantie minimaal 2 keer komen om te oogsten en onkruid te wieden. Als dat niet lukt kan je iemand anders vragen voor je tuin te zorgen. Vrienden, familie of de buren. Denk hier goed over na! Alles groeit door, dus ook in de zomervakantie kan er flink geoogst worden. Je bent welkom op de verschillende activiteiten en feesten die door het seizoen heen worden georganiseerd op de boerderij. Kijk voor het actuele aanbod op www.natuurcentrumarnhem.nl

De kosten voor een tuin bedragen € 40,00 te betalen bij de eerste les. (€ 45.00 inclusief hippe oogsttas). Zijn je ouders in het bezit van een Gelrepas dan betaal je € 20,00 voor een tuin. (€ 22,50 met tas). Opgeven kan tot en met 31 maart via info@natuurcentrumarnhem.nl. Er zijn 18 tuintjes beschikbaar. Vol is vol! Voor kinderen uit één gezin is er 1 tuin beschikbaar.

Wij hebben er heel veel zin in en wij zien je graag terug in onze Kindertuin!

Het tuinteam,
Natuurcentrum Arnhem
Stadsboerderij de Korenmaat
Marius van Beeklaan 5

Datum: 
dinsdag, 14 april, 2020 - 15:30

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl