Zuid aan Zee

Printvriendelijke versiePDF-versie


KINDEREN AAN ZEE BEPALEN HET ZELF

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en zit je in groep 6, 7 of 8? Ga jij deze zomer niet op vakantie? Of veel te kort? Dat maakt dan gelukkig niet uit, want je kunt mee naar Zuid Aan Zee! Hier realiseren we met elkaar een Autarkische stad! Een wat?? Een Autarkische stad!! Dit is een plek waar we zelf zorgen voor voedsel, energie, water en denken we na over hoe we ons afval verwerken. Er is nog niks, we gaan alles zelf bedenken en maken.

Bij Kunstwerkplaats Arnhem bouw jij je eigen ideale leefomgeving, midden in de stad. Wil jij een strand? Dan kun je dat maken. Hoe krijgen we een dak boven ons hoofd? Wat gaan we eten en drinken? En horen film en muziek thuis in jouw zelfvoorzienende stad? Ook dat kan! Natuurlijk gaan we ook eigen energie opwekken, want er is nog helemaal niets. Gelukkig lopen er kunstenaars en docenten rond die mee gaan helpen.

WAAR EN WANNEER?

Zuid Aan Zee duurt vijf dagen. Als je meedoet kom je de hele week. We beginnen op maandagmorgen en op vrijdagavond sluiten we de week op een bijzondere manier af. Voor eten en drinken overdag wordt gezorgd, slapen doe je thuis.

Deelname kost € 100,00 per kind voor de hele week, inclusief eten en drinken. Jeugdcultuurfonds Arnhem vergoedt het volledige deelnamegeld van maximaal veertig kinderen uit gezinnen met de GelrePas. Tevens kunnen gezinnen met een inkomen tot 120% van het bijstandsniveau in aanmerking komen voor een vergoeding.

Zuid Aan Zee vindt plaats bij Kunstwerkplaats Arnhem, Minervasingel 10 te Schuytgraaf.

29 augustus t/m 2 september 2016
ma t/m do 10.00 – 17.00 uur & vr 10.00 – 20.00 uur

Aanmelden: http://kinderenaanzee.nl/index.php?id=8#formulier

BEELDBEPALEND PROJECT

In 2015 vond de eerste Kinderen Aan Zee plaats in Alkmaar. Het overweldigende succes bleef niet onopgemerkt en het Fonds voor Cultuurparticipatie benoemde Kinderen Aan Zee tot beeldbepalend project in 2016 en 2017. Dit seizoen sluit naast Arnhem Zuid ook Purmerend zich bij Kinderen Aan Zee aan.

Volg ons op

Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
E-mail: wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres:
E-mail:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl