Zaterdag 12 november speelgoedbeurs Rijkerswoerd

Printvriendelijke versiePDF-versie

Er is weer een tweedehands kinderspeelgoedbeurs op zaterdag 12 november 2016 van 13:00 tot 15:00 uur in Activiteitencentrum Rijkerswoerd, Mr. P.S. Gerbrandysingel 45.

"Met Sinterklaas in aantocht is dit een uitgelezen kans om voor weinig geld kwalitatief goed en leuk speelgoed te kopen", aldus de organisatie. "Dit is een van de weinige tweedehands beurzen met alleen maar speelgoed. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat alles overzichtelijk per type speelgoed gesorteerd is:  babyspeelgoed, bouwblokken, auto's, poppen, knutselspullen, games, fietsen, stepjes, buitenspeelgoed, poppenwagens en speelkeukentjes, (bord)spellen, puzzels, kinderboeken. En dan hebben we nog de kinderkamerspullen zoals tafeltjes, stoelen, schilderijtjes, klokken, nachtlampjes, klamboes, dekbedovertrekken enzovoorts. Dus voor baby tot tieners zitten er leuke dingen bij."

De toegang is gratis. De parkeerruimte bij AC Rijkerswoerd is beperkt. Kom zoveel mogelijk lopend, met de fiets of bus, of parkeer de auto bij winkelcentrum Rijkerswoerd (vijf minuten lopen).

Verdere informatie vindt u op tweedehandsbeurzen.wordpress.com.

Volg ons op

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
E-mail: wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres:
E-mail:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl