Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Inloggen geregistreerde gebruikers

redactie

redactie

‘Op weg naar de stal’
Oecumenische Geloofsgemeenschap De Regenboog en de Koepelkerk organiseren samen met Stadsboerderij de Korenmaat weer een optocht naar de stal op kerstavond, 24 december. Om 18.30 uur vertrekken we vanaf de Mr. J.M. de Kempenaersingel (bij de sportzaal bij het winkelcentrum).

Hans Kemper

Openbare vergadering bewonersplatform Rijkerswoerd:

Maandagavond 20 november is er weer een openbare vergadering van het bewonersplatform.

Plaats: Sport en wijkcentrum Rijkerswoerd, De Pas 44

redactie

 

U kunt deze enquete vinden in de bijlage, invullen en opsturen of emailen.

Gerard Scheuter

Zorgt u :
- Meer dan drie maanden per jaar op vrijwillige basis voor iemand?
- Doet u dat meer dan 8 uur per week?
Dan heeft u recht op een mantelzorgcompliment!!Als degene voor wie u zorgt inwoner van Arnhem is, kan hij/zij dat mantelzorgcompliment voor uaanvragen.

redactie

Netwerk Groen Arnhem heeft twee leuke vrijwilligers vacatures! Per 1 februari zoeken we een nieuwe secretaris om het bestuur te versterken en we hebben een vacature voor een online communicatievrijwilliger. 

Groen Arnhem is verbinder en aanjager van groene initiatieven. Groen is een belangrijke kwaliteit van Arnhem; de stad ligt aan de voet van de Veluwe, in het Betuwse rivierengebied en heeft veel mooie stadsparken en stadstuinen.

redactie

redactie

Wijkbewoners uit Rijkerswoerd kunnen meedenken. Verschillende groepen worden uitgenodigd, zie daarvoor de uitnodiging en geef je op via de email of  intekenlijsten op verschillende plaatsen in de wijk.

ENQUETES PROJECTGROEP "RIJKERSWOERD ONTMOET''

Het is zover! We gaan starten met de eerder aangekondigde enquêtes onder de wijkbewoners van Rijkerswoerd. Het is de bedoeling dat verschillende doelgroepen in Rijkerswoerd om beurten gaan meedoen aan de enquêtes. We gaan daarom steeds wijkbewoners uit verschillende leeftijdscategorieën oproepen.

Gerard Scheuter

Geachte heer en/of mevrouw,

Zoals u wellicht heeft vernomen zijn wij namens onze opdrachtgever volop bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor de geplande verbouwing van winkelcentrum Rijkerswoerd te Arnhem. De aanpassing omvat onder meer de toevoeging van een Jumbo supermarkt en een Kruidvat, het toevoegen van een aantal vrijstaande paviljoens op het midden plein, en de verschuiving van diverse retailers.

Tevens wordt het Winkelcentrum gelijktijdig gemoderniseerd en wordt het openbare buitenterrein om het centrum gedeeltelijk opnieuw ingericht.

redactie

Pagina's

Abonneren op Nieuws

Volg ons op

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p.a. De Pas 44
6836 BK Arnhem
E-mail: wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres:
E-mail:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl