Uitnodiging voor Debat over Stadsblokken-Meinerswijk op 8 november

Printvriendelijke versiePDF-versie

Op 30 november is er opnieuw een belangrijke mijlpaal in de lange reeks van ontwikkelingen rondom het gebied Stadsblokken-Meinerswijk. Op deze dag mogen de inwoners van Arnhem voor of tegen het voornemen van de raad stemmen om projectontwikkelaar en eigenaar Kondor Wessels Projecten het gebied verder te laten ontwikkelen, mede door inzet van substantiële woningbouw.

In aanloop naar dit referendum organiseert burgercoalitie Stadsbokken-Meinerswijk (Initiatiefgroep Kloppend Stadshart, Milieudefensie Arnhem en het Wijkplatform MalburgenWest SMBW) een debat. Een debat waarin de alternatieve uitwerking van Kloppend Stadshart centraal staat. Een uitwerking waarvan wij vinden dat die wél recht doet aan de gebiedsvisie uit 2012. Het huidige voorstel van de raad doet dat niet en daarom vragen we aan de Arnhemmers om tijdens het referendum tegen te stemmen. Tegen woningbouw, maar vóór een mooie ontwikkeling.

Bent u nieuwsgierig naar dit initiatief, heeft u kanttekeningen of suggesties of bent u ronduit kritisch over onze aanpak? Dit is dé gelegenheid om uw stem te laten horen en met ons in discussie te gaan. Het is een alternatief dat niet in beton is gegoten (letterlijk en figuurlijk). Graag willen we horen hoe u er in staat, en hoe u de route ziet naar deze invulling van de gebiedsvisie. Er is er volop ruimte voor een open debat tussen u, de andere aanwezigen en de initiatiefgroep. Marlies Leupen zal deze avond als onafhankelijk debatleider optreden.

Datum: dinsdag 8 november Inloop 19:30, aanvang 20:00 einde 22:00 Locatie: De Coehoorn, Zaal 1. Coehoornstraat 17 Arnhem

Info over de Initiatiefgroep & de uitwerking: www.stemmetjehart.nl

Gratis toegang, wel even aanmelden met vermelding van het aantal personen via contact@stadsblokken-meinerswijk.org

Volg ons op

Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
E-mail: wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres:
E-mail:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl