Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Inloggen geregistreerde gebruikers

U bent hier

De Ledenpas


De Rijkerswoerd Ledenpas, dé pas voor de bewuste shopper!

De Rijkerswoerd Ledenpas biedt u speciale kortingen op aankopen bij winkels in het winkelcentrum Rijkerswoerd en bovendien steunt u met uw aankopen de Wijkvereniging Rijkerswoerd, de lokale voetbalclub of u spaart voor een sportabonnement. 

De Rijkerswoerd Ledenpas wordt voor ons mogelijk gemaakt door de GROUPCARD BV. Zij zetten zich in voor (sport)verenigingen door het gehele land en dragen elke club, vereniging en sport een warm hart toe. Met meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van verenigingen is dit een uitermate geschikte partij om voor ons een Groupcard te verzorgen. Zodoende hebben wij nu onze eigen Groupcard, de pas waarmee het mogelijk wordt dat jij met korting je boodschappen kan doen en tegelijkertijd ons gezamenlijk doel steunt! Omdat we met een landelijke partij samenwerken, is jouw Rijkerswoerd Ledenpas geldig door het hele land. Hier kun je alle winkels vinden waar je met korting kunt shoppen.

Je winkelt goedkoper en steunt ons gezamelijk doel! Als jij je Rijkerswoerd Ledenpas maar gebruikt, dan weten wij zeker dat het goedkomt.

Rijkerswoerd Ledenpas aanvragen

Rijkerswoerd Ledenkaart aanvragen

Zo werkt het 

Met je Rijkerswoerd Ledenpas krijg je toegang tot het uitgebreide voordeelnetwerk van de pas. Het is jouw persoonlijke kortingspas en dè manier om het gezamelijk doel van Rijkerswoerd Ledenpas te steunen. Bij elke aankoop die je doet wordt het kortingsbedrag bijgeschreven op jouw pas. De helft hiervan gaat ons gezamelijk doel, de andere helft krijg jij bijgeschreven op je persoonlijke Rijkerswoerd Ledenpas rekening.

Je kunt vervolgens zelf kiezen wat je met die opgespaarde punten doet. Je kunt in de winkel ermee betalen, je kunt het overboeken naar Rijkerswoerd Ledenpas. Er zijn heel veel mogelijkheden.

Hoeveel is een spaarpunt waard?

1 spaarpunt is gelijk aan 1 eurocent. Een simpel voorbeeld: Als jij een aankoop doet ter waarde van €10,- met 20% korting, dan krijg je 100 spaarpunten bijgeschreven. De andere 100 spaarpunten gaan ons gezamelijk doel.

Hoe ontvangt het gezamelijk doel het geld?

Wanneer jij een aankoop doet wordt automatisch de helft van de korting overgeheveld naar het gezamelijk doel. Aan het einde van elke maand wordt het saldo overgemaakt naar het gezamelijk doel.

Wat kan ik doen met de Rijkerswoerd Ledenpas spaarpunten?

Als je voldoende saldo op je pas hebt staan, kun je ermee betalen bij deelnemende winkels en bedrijven. Het bedrag wordt afgeboekt van je spaarsaldo.

Ik kan met mijn pas ook bij webshops kopen. Hoe werkt dat?

Je kan met je pas inderdaad bij meer dan 2500 webshops met voordeel kopen. Om dit voordeel te ontvangen moet je wel ingelogd zijn. Voor meer informatie klik hier.

Hoe zie ik mijn transacties en saldo in?

Door heel simpel in te loggen op deze website. Je komt dan automatisch terecht op jouw persoonlijke pagina.

Volg ons op

Wijkagenda

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p.a. De Pas 44
6836 BK Arnhem
E-mail: wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres:
E-mail:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl