Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Inloggen geregistreerde gebruikers

U bent hier

Nieuw sport- en beweegaanbod 50+ers

Printvriendelijke versiePDF-versie

Vanaf maandag 11 september, tijdens de Nationale Sportweek, start Gelders Sportplezier met nieuw aanbod voor 50+ers uit Arnhem. Er worden zaalgroepslessen en Walking Bootcamp lessen aangeboden waarbij het beleven van plezier in het sporten en bewegen centraal staat!

Vanaf 11 september kan je in de rest van de maand september gratis proeflessen volgen bij Gelders Sportplezier. Deze lessen zijn speciaal gericht op 50+ers. Tijdens de Zaalgroepslessen bestaat de les het 1e halfuur uit conditie- en krachtoefeningen waarbij functioneel trainen centraal staat. Dit houdt in dat u traint om in het dagelijks leven fitter/sterker te worden. Vervolgens staat het 2e uur van de les altijd in het teken van kennismaking met een sport of spel waarbij plezier beleven in het bewegen en sporten voorop staat!

Bij de Walking Bootcamp lessen wordt er lekker buiten getraind. We wandelen tijdens de lessen stevig door en doen tussendoor conditie- en kracht oefeningen. Hierbij werken we samen, doen we groepsoefeningen en/of een spel om het plezier in het bewegen hoog te houden!

 

Gratis kennismaken met de lessen, lesgevers en groepen? De lessen vinden plaats in Sporthal Rijkerswoerd aan de Pas 44 en bij de Rijkerswoerdseplassen. Via www.gelders-sportplezier.nl , sportplezier@outlook.com of 06-30331216 kunt u meer informatie verkrijgen en aanmelden voor een les!

Locatie

Volg ons op

Wijkagenda

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p.a. De Pas 44
6836 BK Arnhem
E-mail: wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres:
E-mail:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl