Natuurwandeling door verscholen Park Immerloo

Printvriendelijke versiePDF-versie


Elke laatste zondag van de maand organiseert IVN Arnhem een natuurwandeling. Deze maand wandelt het op 25 september in park Immerloo. Ingesloten tussen de bebouwing, dijk en waterplassen, is dit een verborgen plek. En wat een mooie en interessante! 
Vooral boomliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens deze wandeling. Bij de inrichting van het park is gebruik gemaakt van veel verschillende boomsoorten. De natuurgidsen zullen je op verschillende types wijzen, waarbij mooie verhalen niet zullen ontbreken.  
Naast alle bomen valt ook het water in het park op. Het is dan ook niet voor niets dat dit park een waterwingebied is. Hoe dat in elkaar steekt, waar putten staan en wat er nog meer met water wordt gedaan, is zeker ook onderdeel van de wandeling.
Ook is er nog veel te horen over de ecologie en cultuurhistorie. Dus ga mee en krijg inzicht in dit mooie verborgen stukje van Arnhem

Op zondag 25 september ben je van harte uitgenodigd voor deze wandeling. Die is gratis, duurt ca. 1,5 uur en start om 14.00 uur op de parkeerplaats bij Winkelcentrum Vredenburg (Groningensingel 957 te Arnhem). Je hoeft je niet op te geven of aan te melden en kan zo meelopen.

IVN Arnhem doet meer in en met de natuur. Informatie hierover is te vinden op ivn.nl/afdeling/arnhem.

Volg ons op

Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
E-mail: wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres:
E-mail:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl