Kinderkledingbeurs in het AC Rijkerswoerd

Printvriendelijke versiePDF-versie

Zaterdag 17 september 2016 van 13:00 tot 15:00 uur is er weer een tweedehands kinderkledingbeurs in Activiteitencentrum Rijkerswoerd, Mr. P.S. Gerbrandysingel 45 in Arnhem.
"Nu het weer herfst wordt, is dit een uitgelezen kans om voor weinig geld een kwalitatief goede en leuke garderobe voor de kinderen te kopen", aldus de organisatie. Naast (merk)kinderkleding zijn er ook schoenen, laarzen, (winter)sportkleding en accessoires te koop. "Dit is een van de grotere tweedehands kinderkledingbeurzen in Arnhem-Zuid en onze vrijwilligers zorgen dat alle kleding overzichtelijk per maat gesorteerd is. We hebben kinderkleding van maat 74 tot en met 182, dus voor baby tot tieners zitten er leuke dingen bij".

De toegang is gratis. De parkeerruimte is beperkt. Kom zoveel mogelijk lopend, met de fiets of bus, of parkeer de auto bij winkelcentrum Rijkerswoerd (vijf minuten lopen).

Verdere informatie vindt u op tweedehandsbeurzen.wordpress.com.

Volg ons op

Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
E-mail: wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres:
E-mail:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl