Intocht Sinterklaas in Rijkerswoerd

Printvriendelijke versiePDF-versie

Op woensdagmiddag 30 november is de Sinterklaasintocht in Rijkerswoerd. Deze intocht wordt georganiseerd door de wijkvereniging i.s.m. Jeugdland, ESA de winkeliersvereniging Rijkerswoerd en het bewonersplatform Rijkerswoerd. De intocht is voor alle kinderen tot 7 jaar met hun ouders/verzorgers. Kinderen en hun ouders kunnen in de stoet meelopen, die vooraf gegaan wordt door een DJ Piet.

Sinterklaas en zijn Pieten maken hun opwachting om 14.30 uur op winkelcentrum Rijkerswoerd, waar hij verwelkomd wordt door de winkeliersvereniging. Vanaf 15.00 uur gaat de stoet richting het Sport- en ontmoetingscentrum, waar de Sint naar verwachting rond 15.30 arriveert. Hier start een interactief programma met theater. Er is ook nog de  mogelijkheid om met Sinterklaas op de foto te gaan (neem je eigen fototoestel mee!)

Het programma duurt tot ongeveer 17.00 uur. De entree is gratis en natuurlijk zijn er voor elk kind pepernoten en lekkers. 

Volg ons op

Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
E-mail: wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres:
E-mail:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl