Groencursus Najaar 2016

Printvriendelijke versiePDF-versie

IVN, KNNV en Nivon verzorgen ook dit jaar samen de Groencursus Najaar. Ook in dit seizoen is er in de natuur namelijk heel wat te ontdekken. Ze gaan bijvoorbeeld op zoek naar heksenboter, het duivelsei of de rodekoolzwam; een boeiend avontuur.

Maar er is meer… de onderwerpen, die aan de orde komen zijn paddenstoelen, bomen in herfst en winter en… de natuurvorsers gaan ook graag met belangstellenden tussen 14 en 100 jaar op zoek naar het antwoord op de vraag hoe de natuur de winter door komt. Deze minicursus bestaat uit drie lesavonden op donderdag 3, 10 en 17 november van 20.00 tot 22.00 uur. Daar sluiten drie excursies op aan op zaterdagmorgen 5, 12 en 19 november van 10 tot 12 uur.

De lesavonden worden gegeven in Natuurcentrum Arnhem, locatie Stadsboerderij Presikhaaf, Ruitenberglaan 4 in Arnhem. De kosten zijn € 15,-. Als je je op wil geven, ga dan naar de website van het NIVON, afdeling Arnhem. Het adres is: nivon-arnhem.nl/groencursussen. Vul daar het aanmeldingsformulier in. De naam van de cursus is Groencursus Najaar, de cursuscode is 902. Kom je er niet uit, bel dan Martin van Rijn-Van Atteveldt 026 - 442 87 60, b.g.g. 06-25 35 25 31.

Na deze cursus kijk je vast en zeker met andere ogen naar je omgeving, de investering in tijd en een beetje geld is de moeite waard. 

Volg ons op

Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
E-mail: wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres:
E-mail:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl