Arrangement Heemtuin, Stadsboerderij en T-Huis

Printvriendelijke versiePDF-versie

De heemtuin van Presikhaaf en de stadsboerderij er tegenover horen bij elkaar. Beide worden beheerd door het Natuurcentrum Arnhem. IVN Arnhem verzorgt op zaterdag 13 augustus een gecombineerd bezoek. In de heemtuin belicht een IVN natuurgids de functie ervan voor de Arnhemse bevolking; waarom is ‘ie er eigenlijk en wat kun je er beleven… Op de stadsboerderij worden eigenlijk dezelfde vragen gesteld. De beheerder van het Natuurcentrum vertelt erover en natuurlijk kan je op beide plekken van alles bekijken en beleven.

Dit bezoek wordt afgesloten in het T-Huis van park Presikhaaf onder het genot van een drankje. Je herkent dit bijzondere gebouw wellicht als de oude stationshal aan de Amsterdamseweg.

Deze gecombineerde activiteit heeft het karakter van een arrangement. Dat betekent, dat je je van tevoren via heemtuin@ivnarnhem.nl moet aanmelden. Deelname, inclusief drankje, bedraagt € 4,95. Aanvang is 14.00 uur bij de ingang van de Heemtuin aan de Ruitenberglaan 4.

IVN Arnhem doet meer in en met de natuur. Informatie hierover is te vinden op ivn.nl/afdeling/arnhem.

Volg ons op

Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem
E-mail: wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres:
E-mail:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl