Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Inloggen geregistreerde gebruikers

U bent hier

14 september: oogstfeest op De Korenmaat

Printvriendelijke versiePDF-versie


Op woensdag 14 september van 13.30 - 17.00 uur is iedereen welkom op het grote oogstfeest van Stadsboerderij De Korenmaat.

Op en rond het erf van de stadsboerderij zijn tijdens het oogstfeest verrassende activiteiten, rondleidingen en proeverijen voor jong en oud. Zowel op het terras als binnen in Boerderijcafé De Hooijmaat kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Naast groente en fruit van eigen bodem, worden ook diverse streekproducten aangeboden.

Van sappentrapper tot spiraalaardappel
Hoe leuk is het om je eigen gezonde smoothie te ‘fietsen’ op de Sappentrapper of spiraalpiepers te proeven die door Solar Snacks puur op zonne-energie worden gemaakt. Je kunt een broodje bakken of appels en maïs poffen boven een vuurtje of verse kruidenthee bereiden. Theater de Toverbezem verzorgt gave poppenkastvoorstellingen en op diverse plekken rond het erf en op de akker van de boerderij zijn interessante rondleidingen. Natuurlijk mag je ook onze dieren knuffelen of een ritje maken in de huifkar.

Opening avonturenbrug door wethouder König
We zijn blij dat we kunnen aankondigen dat wethouder Ron König op deze feestelijke middag de nieuwe avontuurlijke loopbrug in het struinmoeras officieel opent! Het struinmoeras, een prachtige plek voor kinderen om heerlijk te ontdekken en te spelen in de natuur, wordt zo nog avontuurlijker. De aanschaf van de brug is mogelijk gemaakt door vele kleine en grote bijdragen van onze bezoekers, met name door twee voormalige huisartsen uit de wijk en door een sponsoractie van Albert Heijn in Huissen. De opening vindt plaats om 15.30 uur.

Op de website www.stadsboerderijdekorenmaat.nl vind je een overzicht van alle activiteiten. Kom je ook ?

Volg ons op

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p.a. De Pas 44
6836 BK Arnhem
E-mail: wijkrijkerswoerd@gmail.com

Redactieadres:
E-mail:
redactie.rijkerswoerd
@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl